Как да помогнем на Сдружението и Ботев?

Статията е публикувана на 03 Април 2015, 15:16
Размер на шрифта

Скъпи ботевисти, приятели, за всички ни е ясно трудното положение, в което се намира нашият любим клуб. В тази връзка Сдружение "ПФК Ботев", Клуб на Привържениците на Ботев Пловдив и обединени фракции Бултрас решиха да подемат съвместна инициатива за подпомагане на клуба ни. За целта бяха набелязани следните точки:

1. Стартира продажба на символични билети за предстоящите мачове на отбора, които са на цена от 5 лв. Билетите могат да бъдат намерени във фен магазина на базата в кв. Коматево, в магазина на КПБП на улица "Нестор Иванов", както и преди, a и по време на мачовете на Ботев Пловдив.

2. Открита е дарителска сметка в лева в Тексимбанк на името на Сдружение "ПФК БОТЕВ":

IBAN: BG30TEXI95451004018001

BIC: TEXIBGSF

Специално за ботевистите в чужбина са предвидени опции за по-бързо, лесно и евтино изпращане на даренията.

Първата опция е да се направи директен превод към посочената по-горе сметка на  Сдружение "ПФК БОТЕВ" посредством онлайн платформата transferwise.com, където таксите за международни транзакции са до 90% по-ниски от стандартните. Тази опция е за предпочитане при изпращане на по-сериозни суми.

Втората възможност е изпращането на пари посредством PAYPAL на познатия имейл на КПБП: paypal@kpbp.bg

Регистрацията и в двете платформи за онлайн разплащания е бърза и лесно и позволява изпращането на пари както от дебитните/кредитните карти, така и директно от банковата сметка на дарителя.

Периодично ще бъде публикуван пълен отчет с набраната сума и имената на дарителите.

Нека всички заедно покажем колко голяма е нашата любов към Ботев Пловдив!


Партньори
Устав на Сдружението
Банкова сметка
Заявление за членство

Календар за

13.11.2018 година